PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Hans Zimmer

Hans Zimmer
Filmografia
 MUZYKA (83)
2019
Król lew
Muzyka
2019
X-Men: Mroczna Phoenix
Muzyka
2018
Wdowy
Muzyka
2017
Dunkierka
Muzyka
2016
Ukryte działania
Muzyka
2016
Inferno
Muzyka
2015
Złota dama
Muzyka
2014
Niesamowity Spider-Man 2
Muzyka
2014
Interstellar
Muzyka
2013
Rush
Muzyka
2013
Człowiek ze stali
Muzyka
2013
Wyścig
Muzyka
2013
Zniewolony. 12 Years a Slave
Muzyka
2012
The Simpsons: The Longest Daycare
Muzyka
2012
Madagaskar 3
Muzyka
2012
Mroczny Rycerz powstaje
Muzyka
2012
Maggie Simpson in "The Longest Daycare"
Muzyka
2011
Sherlock Holmes 2: Gra cieni
Muzyka
2011
Kung Fu Panda 2
Muzyka
2011
Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach
Muzyka
2011
Rango
Kompozytor
2010
Skąd wiesz?
Muzyka
2010
Megamocny 3D
Muzyka
2010
Incepcja
Kompozytor
2009
Sherlock Holmes
Muzyka
2009
Anioły i demony
Kompozytor
2009
To skomplikowane
Kompozytor
2008
Granice miłości
Muzyka
2008
Mroczny Rycerz
Muzyka
2008
Frost/Nixon
Kompozytor
2008
Kung Fu Panda
Kompozytor
2008
Madagaskar 2
Kompozytor
2007
Simpsonowie - Wersja kinowa
Muzyka
2007
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
Kompozytor
2006
Kod da Vinci
Kompozytor
2006
Holiday
Kompozytor
2006
Operacja Świt
Kompozytor
2006
Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka
Kompozytor
2005
Madagaskar
Muzyka
2005
Prognoza na życie
Muzyka
2005
Batman - Początek
Muzyka
2004
Król Artur
Muzyka
2004
Trudne słówka
Muzyka
2004
Rybki z ferajny
Muzyka
2003
Ostatni samuraj
Muzyka
2003
Lepiej późno niż później
Muzyka
2003
Łzy słońca
Kompozytor
2003
Naciągacze
Kompozytor
2002
The Ring
Muzyka
2002
Mustang z Dzikiej Doliny
Kompozytor
2001
Obietnica
Muzyka
2001
Chłopaki mojego życia
Muzyka
2001
Helikopter w ogniu
Muzyka
2001
Hannibal
Kompozytor
2001
Niezwyciężony
Kompozytor
2001
Pearl Harbor
Kompozytor
2000
Co za tupet!
Kompozytor
2000
Gladiator
Kompozytor
2000
Mission: Impossible 2
Kompozytor
2000
Droga do El Dorado
Kompozytor
1998
Cienka czerwona linia
Muzyka
1998
Książę Egiptu
Kompozytor
1997
Lepiej być nie może
Muzyka
1997
Biały labirynt
Muzyka
1997
Peacemaker
Kompozytor
1996
Twierdza
Kompozytor
1995
Karmazynowy przypływ
Kompozytor
1994
Potyczki z Jeannie
Muzyka
1994
Król Lew
Muzyka
1993
Dom dusz
Muzyka
1992
Zabaweczki
Muzyka
1991
Thelma i Louise
Muzyka
1991
Ognisty podmuch
Kompozytor
1990
Zielona karta
Muzyka
1990
Szybki jak błyskawica
Kompozytor
1989
Więzień Rio
Muzyka
1989
Czarny deszcz
Muzyka
1989
Wożąc panią Daisy
Muzyka
1988
Świat na uboczu
Muzyka
1988
Palący sekret
Muzyka
1988
Rain Man
Kompozytor
1985
Z przymrużeniem oka
Muzyka
1984
Najlepszą zemstą jest sukces
Muzyka
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll