PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Paul Driessen
Filmografia
 PION REŻYSERSKI (26)
2011
Edyp
Reżyser
2008
Siedmiu braci
Reżyser
2004
2D albo nie 2D
Reżyser
2000
Chłopiec, który zobaczył górę lodową
Reżyser
2000
3 Panny
Reżyser
1995
Koniec świata na cztery pory roku
Reżyser
1992
Wodni ludzie
Reżyser
1992
Wujkowie i ciotki 3
Reżyser
1990
Pink Komkommer
Reżyser
1989
Wujkowie i ciotki 1
Reżyser
1988
Pisarz
Reżyser
1985
Słoneczna strona
Reżyser
1984
Tip-Top
Reżyser
1983
Łaciata krowa
Reżyser
1982
Och, co za rycerz
Reżyser
1981
Ta sama stara historia
Reżyser
1981
Domek na torach
Reżyser
1980
Na lądzie, w wodzie i powietrzu
Reżyser
1980
Elbowing
Reżyser
1977
Zabicie jaja
Reżyser
1977
David
Reżyser
1975
Stare pudło
Reżyser
1974
Kocia kołyska
Reżyser
1972
Powietrza!
Reżyser
1972
Stracony błękit
Reżyser
1970
Historia małego Johna Baileya
Reżyser
 ANIMACJA (25)
2011
Edyp
Animacja
2008
Siedmiu braci
Animacja
2004
2D albo nie 2D
Animacja
2000
Chłopiec, który zobaczył górę lodową
Animacja
1995
Koniec świata na cztery pory roku
Animacja
1992
Wodni ludzie
Animacja
1992
Wujkowie i ciotki 3
Animacja
1990
Pink Komkommer
Animacja
1989
Wujkowie i ciotki 1
Animacja
1988
Pisarz
Animacja
1984
Anijam
Animacja
1984
Tip-Top
Animacja
1983
Łaciata krowa
Animacja
1982
Och, co za rycerz
Animacja
1981
Ta sama stara historia
Animacja
1981
Domek na torach
Animacja
1980
Na lądzie, w wodzie i powietrzu
Animacja
1980
Elbowing
Animacja
1977
Zabicie jaja
Animacja
1977
David
Animacja
1975
Stare pudło
Animacja
1974
Szczęśliwy książę
Animacja
1972
Powietrza!
Animacja
1972
Stracony błękit
Animacja
1970
Historia małego Johna Baileya
Animacja
 SCENARIUSZ (7)
2012
Kali o pequeno Vampiro
Współpraca scenariuszowa
2011
Edyp
Scenariusz
2000
3 Panny
Scenariusz
1995
Koniec świata na cztery pory roku
Scenariusz
1985
Słoneczna strona
Scenariusz
1981
Domek na torach
Scenariusz
1974
Kocia kołyska
Scenariusz
 PRODUKCJA (1)
1970
Historia małego Johna Baileya
Producent
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll