PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Jon Voight

Jon Voight
URODZONY: 29 grudzień 1938, Yonkers
Filmografia
 AKTOR (22)
2016
Fantastyczne zwierzęta i jak je znaleźć
Shaw Senior
2013
Getaway
2008
W cieniu chwały
Francis Tierney, Sr.
2008
Cztery gwiazdki
Creighton
2007
Skarb Narodów: Księga Tajemnic
Patrick Gates
2007
Transformers
John Keller
2006
Jan Paweł II
Jan Paweł II
2004
Pięć osób, które spotkamy w niebie (TV)
Eddie
2004
Kandydat
Thomas Jordan
2004
Skarb narodów
Patrick Gates
2001
Pearl Harbor
Prezydent Franklin Delano Roosevelt
2001
Zoolander
Larry Zoolander
2001
Ali
Howard Cosell
2001
Lara Croft: Tomb Raider
Lord Croft
1998
Generał
Inspektor Ned Kenny
1997
Rosewood w ogniu
John Wright
1996
Mission: Impossible
Jim Phelps
1985
Uciekający pociąg
Oscar 'Manny' Manheim
1982
Szukając wyjścia
Alex Kovac
1979
Mistrz
Billy
1978
Powrót do domu
Luke Martin
1969
Nocny Kowboj
Joe Buck
 SCENARIUSZ (1)
1982
Szukając wyjścia
Scenariusz
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll