PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Alicia Vikander

Alicia Vikander
URODZONY: 03 październik 1988, Göteborg
Filmografia
 AKTOR (15)
2018
Tomb Raider
Lara Croft
2017
Tulipanowa gorączka
Sophia
2016
Światło między oceanami
Isabel Graysmark
2016
Jason Bourne
Heather Lee
2015
Dziewczyna z portretu
Gerda Wegener
2015
Ugotowany
Anne Marie
2015
Kryptonim U.N.C.L.E.
Gaby Teller
2015
Ex Machina
Ava
2014
Son of a Gun
2013
Piąta władza
Anke
2013
Siódmy syn
Alice
2012
Kochanek królowej
Caroline Mathilde
2012
Anna Karenina
Kitty
2011
Kronjuvelerna
Fragrancia
2009
Pure
Katarina
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2023
Scroll