PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Scarlett Marie Johansson

Scarlett Marie Johansson
URODZONA: 22 listopad 1984, Nowy Jork
Filmografia
 AKTORKA (39)
2019
Avengers: Koniec gry
Natasha Romanoff / Black Widow
2018
Wyspa Psów
(głos)
2018
Avengers: Wojna bez granic
Natasha Romanoff / Czarna Wdowa
2017
Ghost in the Shell
Motoko Kusanagi
2017
Ostra noc
Jess
2016
Sing
Ash (głos)
2016
Kapitan Ameryka: Wojna bohaterów
Natasha Romanoff / Czarna Wdowa
2016
Księga dżungli
Kaa (głos)
2016
Ave, Cezar!
2015
Avengers: Czas Ultrona
Natasha Romanoff / Czarna Wdowa
2014
Lucy
Lucy
2014
Szef
2014
Kapitan Ameryka: Zimowy Żołnierz
Natasha Romanoff / Czarna Wdowa
2013
Under the Skin
Laura
2013
Ona
Samantha
2013
Don Jon
Barbara
2012
Hitchcock
Janet Leigh
2012
Avengers
Natasha Romanoff / Czarna Wdowa
2012
Reżyseria: Woody Allen
Ona sama
2011
Bert Stern. Prawdziwy Madman
ona sama
2011
Kupiliśmy Zoo
Kelly Foster
2010
Iron Man 2
Natalie Rushman / Natasha Romanoff / Czarna W
2009
Kobiety pragną bardziej
Anna
2008
Spirit - Duch miasta
Silken Floss
2008
Vicky Cristina Barcelona
Cristina
2008
Kochanice króla
Mary Boleyn
2007
Niania w Nowym Jorku
Anie Braddock
2006
Czarna Dalia
Kay Lake
2006
Scoop - Gorący temat
Sondra Pransky
2006
Prestiż
Olivia
2005
Wyspa
Jordan Two-Delta
2005
Wszystko gra
Nola Rice
2004
Porządna kobieta
Lady Windermere
2004
W doborowym towarzystwie
Alex Foreman
2003
Między słowami
Charlotte
2003
Dziewczyna z perłą
Griet
2002
Atak pająków
Ashley Parker
2001
Człowiek, którego nie było
Birdy Abundas
2001
Ghost World
Rebecca
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll