PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Frances McDormand

Frances McDormand
URODZONA: 23 czerwiec 1957, Chicago
Filmografia
 AKTORKA (25)
2018
Wyspa Psów
(głos)
2017
Trzy billboardy za Ebbing, Missouri
Mildred
2016
Ave, Cezar!
2015
Dobry dinozaur
Momma (głos)
2012
Kochankowie z Księżyca. Moonrise Kingdom
Laura Bishop
2012
Promised Land
Sue Thomason
2011
Wszystkie odloty Cheyenne'a
Jane
2011
Transformers 3
Charlotte Mearing
2008
Tajne przez poufne
Linda Litzke
2005
Aeon Flux
Trenerka
2003
Lepiej późno niż później
Zoe Barry
2002
Dochodzenie
Michelle
2001
Człowiek, którego nie było
Doris Crane
2000
Cudowni chłopcy
Sara Gaskell
2000
Proces między gwałtem a linczem
(głos)
2000
U progu sławy
Elaine Miller
1997
Droga do raju
Dr Verstak
1996
Lęk pierwotny
Dr. Molly Arrington
1996
Fargo
Marge Gunderson
1993
Na skróty
Betty Weathers
1990
Człowiek ciemności
Julie Hastings
1990
Tajna placówka
Ingrid Jessner
1988
Mississippi w ogniu
Pani Pell
1987
Arizona Junior
Dot
1984
Śmiertelnie proste
Abby
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll