PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Gerard Butler

Gerard Butler
URODZONY: 13 listopad 1969, Glasgow, Szkocja
Filmografia
 AKTOR (28)
2019
Jak wytresować smoka 3
Stoik Ważki (głos)
2019
Świat w ogniu
2018
Ocean ognia
2017
Geostorm
Jake
2016
Londyn w ogniu
Mike Banning
2016
Bogowie Egiptu
Set
2014
Jak wytresować smoka 2
Stoik Ważki (głos)
2013
Motor City
2013
Olimp w ogniu
Agent
2013
Movie 43
Chaun
2012
Trener bardzo osobisty
George
2012
Wysoka fala
Rick "Frosty" Hesson
2011
Koriolan
Tullus Aufidius
2011
Kaznodzieja z karabinem
Sam Childers
2010
Jak wytresować smoka
Stoick (głos)
2010
Dorwać byłą
Milo Boyd
2009
Brzydka prawda
Mike
2009
Gamer
Kable, John Tillman
2009
Prawo zemsty
Clyde Shelton
2008
Rock'N'Rolla
One Two
2008
Wyspa Nim
Jack Rusoe / Alex Rover
2007
P.S. Kocham Cię
Gerry Kennedy
2006
300
Król Leonidas
2004
Upiór w operze
Upiór
2003
Lara Croft Tomb Raider: Kolebka życia
Terry Sheridan
2002
Władcy ognia
Creedy
2000
Drakula 2000
Drakula
1997
Jej wysokość Pani Brown
Archie Brown
 PRODUKCJA (5)
2016
Londyn w ogniu
Producent
2013
Olimp w ogniu
Producent
2012
Trener bardzo osobisty
Producent
2012
Wysoka fala
Producent wykonawczy
2009
Prawo zemsty
Producent
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll